DESPRE NOI

Equal Advice oferă servicii de training personalizate pentru afaceri sustenabile și responsabile social.

Pachetele de training se concentrează în special pe oferte de cursuri legate de promovarea egalității de gen și a managementului diversității. Prin oferta noastră dorim să venim în întâmpinarea companiilor din România ce se află în proces de optimizare vizând dezvoltarea sustenabilă și asumarea responsabilității sociale față de diferite comunități.

EGALITATE DE GEN MANAGEMENTUL DIVERSITĂȚII

Compania Equal Advice oferă și o gamă de traininguri ce vizează creșterea creativității și a inovației prin metode de stimulare împrumutate din domeniul psihologiei, din domeniul artistic și susținute de profesioniști din aceste medii.

WELL-BEING SI DEZVOLTARE PERSONALă

Experții Equal Advice oferă și servicii de analiză și cercetare privind egalitatea de șanse și managementul diversității. Analizele pot fi personalizate și pentru raportare pe segmentele muncă și drepturile omului pentru standardele GRI.

ANALIZE SI RAPOARTE

IRINA
IRINACEO

Predau cursuri privind egalitatea de șanse la Universitatea București, Facultatea de Științe Politice. Am peste 10 ani de experiență profesională în mediul ONG și în mediul administrației publice. Am susținut cursuri de formare profesională continuă pe tema egalității de șanse cu autorități publice locale, polițiști, asistenți sociali și profesori și sunt autoare a mai multor cercetări și analize precum „Un liceu sigur pentru toți: percepții și atitudini față de persoane LGBT în mediu educațional” sau „Educație fără discriminare”.

Public ocazional în revistele Dilema veche, Elle România.

SIMINA
SIMINASociolog / Trainer

Lucrez ca sociolog și expert migrație, având colaborări cu organizații neguvernamentale care activează în domeniul migrației și azilului, dar și a drepturilor omului. Am experiența de a pregăti și de a susține traininguri pentru autorități publice centrale și autorități publice centrale, dar și pentru organizații neguvernamentale și voluntari. Principalele teme abordate sunt managementul diversității, cunoașterea și respectarea drepturile migranților, acceptarea diferențelor și comunicarea în medii interculturale, combaterea stereotipurilor etc.

Îmi doresc oamenii din lume să își valorifice diferențele și să învețe să trăiască împreună. Cred că deschiderea orizonturilor fiecăruia nu poate să fie decât un aspect pozitiv al dezvoltării personale.

BOGDAN
BOGDANTrainer / Psiholog

Lucrez ca psiholog și psihoterapeut atât în mediul ONG, în special cu persoane aparținând unor grupuri defavorizate, marginalizate, cât și în privat. Țin traininguri pentru companii și asociații pe deme diverse, cum ar fi: gestionarea furiei, stimularea creativității în echipă, gestionarea conflictelor, comunicare asertiva, motivarea voluntarilor, consumul responsabil.

Consider că exprimarea creativă poate fi la îndemână oricui și este o soluție pentru multe probleme ce apar în viața profesională și personală. Pentru mine, exprimarea prin muzică e cea care hrănește latura creativă cel mai mult.

Andra Croitoru

Expertă de gen / Trainer

De doisprezece ani lucrez în domeniul promovării egalității de șanse între femei și bărbați.  În 2005, m-am alăturat primei echipe formată în cadrul Agenției Naționale pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați (ANES) și am ocupat pe rând, mai multe posturi în structura organizatorică a instituției. În perioada 5 august 2016 – 2 mai 2017 am ocupat funcția de Secretar de Stat al ANES.  

Ariile de interes din domeniul egalității de gen în care am dobândit expertiză sunt: participarea femeilor pe piața muncii; reprezentarea și participarea femeilor la procesul luării deciziei; eliminarea stereotipurilor și rolurilor de gen; concilierea vieții profesionale cu viața de familie și cea privată;  prevenirea și combaterea violenței în familie și a violenței împotriva femeilor.

Sunt o feministă asumată, care crede cu tărie că orice copil, fată sau băiat merită șanse și oportunități egale. Iar pentru ca ei să îți dezvolte adevăratul lor potențial, într-o manieră liberă și creativă, societatea în care tăiesc are nevoie să fie educată în spiritul egalității de șanse între femei și bărbați. 

 

CONTACTAȚI-NE

+40 767 948 981

contact@equaladvice.com