DESPRE NOI

Equal Advice oferă servicii de training personalizate pentru afaceri sustenabile și responsabile social.

Pachetele de training se concentrează în special pe oferte de cursuri legate de promovarea egalității de gen și a managementului diversității. Prin oferta noastră dorim să venim în întâmpinarea companiilor din România ce se află în proces de optimizare vizând dezvoltarea sustenabilă și asumarea responsabilității sociale față de diferite comunități.

EGALITATE DE GEN MANAGEMENTUL DIVERSITĂȚII

Compania Equal Advice oferă și o gamă de traininguri ce vizează creșterea creativității și a inovației prin metode de stimulare împrumutate din domeniul psihologiei, din domeniul artistic și susținute de profesioniști din aceste medii.

WELL-BEING SI DEZVOLTARE PERSONALă

Experții Equal Advice oferă și servicii de analiză și cercetare privind egalitatea de șanse și managementul diversității. Analizele pot fi personalizate și pentru raportare pe segmentele muncă și drepturile omului pentru standardele GRI.

ANALIZE SI RAPOARTE

IRINA
IRINACEO

Predau cursuri privind egalitatea de șanse la Universitatea București, Facultatea de Științe Politice. Am peste 10 ani de experiență profesională în mediul ONG și în mediul administrației publice. Am susținut cursuri de formare profesională continuă pe tema egalității de șanse cu autorități publice locale, polițiști, asistenți sociali și profesori și sunt autoare a mai multor cercetări și analize precum „Un liceu sigur pentru toți: percepții și atitudini față de persoane LGBT în mediu educațional” sau „Educație fără discriminare”.

Public ocazional în revistele Dilema veche, Elle România.

SIMINA
SIMINASociolog / Trainer

Sunt sociolog, cu peste 15 ani de experiență de lucru pe drepturile omului, lucrând atât cu organizații neguvernamentale și agenții ONU, cât și cu mediul sindical. Am o vastă experiență de consiliere și cercetare, contribuind la redactarea de rapoarte și propuneri de politici publice în domeniul azilului și migrației, educației și drepturilor copilului. Am realizat și susținut traininguri pentru autorități publice, ONG-uri și voluntari pe teme precum managementul diversității, drepturile migranților și refugiaților, înglobarea diferențelor și comunicarea în medii interculturale, anti-discriminare și combaterea stereotipurilor.  Îmi doresc ca oamenii să își valorifice diferențele și să învețe să trăiască împreună. Cred că deschiderea orizonturilor reprezintă un aspect necesar al creșterii și al dezvoltării personale.

BOGDAN
BOGDANTrainer / Psiholog

Sunt psiholog, psihoterapeut (terapii cognitiv comportamentale; EMDR; terapie Gestalt) și trainer, cu o experiență profesională de peste 15 ani, în ONG-uri și în mediul privat. Am avut ocazia de a lucra cu persoane din toate mediile sociale și având nevoi dintre cele mai diverse, atât individual – consiliere psihologică și psihoterapie, cât și în grup – dezvoltare personală și grupuri de suport.

Am susținut traininguri în țară și în străinătate, pe teme precum gestionarea furiei, stimularea creativității în echipă, gestionarea conflictelor, comunicarea asertivă, motivarea voluntarilor.

Cred în conștientizarea și acceptarea propriilor vulnerabilități și surse de putere, în prezent și în integrarea tuturor experiențelor. Cred de asemenea că trăsăturile, calitățile și "defectele" noastre sunt dinamice resurse pentru creștere.

Andra Croitoru

Expertă de gen / Trainer

De doisprezece ani lucrez în domeniul promovării egalității de șanse între femei și bărbați.  În 2005, m-am alăturat primei echipe formată în cadrul Agenției Naționale pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați (ANES) și am ocupat pe rând, mai multe posturi în structura organizatorică a instituției. În perioada 5 august 2016 – 2 mai 2017 am ocupat funcția de Secretar de Stat al ANES.  

Ariile de interes din domeniul egalității de gen în care am dobândit expertiză sunt: participarea femeilor pe piața muncii; reprezentarea și participarea femeilor la procesul luării deciziei; eliminarea stereotipurilor și rolurilor de gen; concilierea vieții profesionale cu viața de familie și cea privată;  prevenirea și combaterea violenței în familie și a violenței împotriva femeilor.

Sunt o feministă asumată, care crede cu tărie că orice copil, fată sau băiat merită șanse și oportunități egale. Iar pentru ca ei să îți dezvolte adevăratul lor potențial, într-o manieră liberă și creativă, societatea în care tăiesc are nevoie să fie educată în spiritul egalității de șanse între femei și bărbați. 

 

CONTACTAȚI-NE

+40 767 948 981

contact@equaladvice.com